Herinrichting Secoya Campus

Herinrichting terrein Secoya Campus

In samenwerking met PARK4ALL, is van Leeuwen begonnen met de werkzaamheden ronde de Secoya Campus aan de Papendorpseweg te Utrecht. Het betreft de herinrichting van de buitenruimte met parkeer dekken en landschappelijke elementen.

Zie hier de oude situatie.

Hier de werkzaamheden in vogelvlucht

De werkzaamheden bestaan uit het vergroten van het aantal parkeerplaatsen. Hiervoor zullen 4 parkeerdekken worden gerealiseerd. Ook worden er een 2 tal landschapstrappen geplaatst, en zal het buitenterrein een landschappelijke uitstraling krijgen.

Hier enkele afbeeldingen van het ontwerp:

Inmiddels beginnen de werkzaamheden zicht te krijgen, na de vele ondergrondse werkzaamheden.

D.D. 23-7

Een gedeelte van de werkzaamheden beginnen vorm te krijgen.